Ik wil me even voorstellen. Ik ben Anita Klooster-Flier, geboren in 1968, getrouwd en vier prachtige kinderen samen gekregen. Sinds kort mogen we genieten van onze eerste kleinkinderen!

Mijn dagen vullen zich daarnaast met werk, vrienden, lezen, schrijven, wandelen en dat wat op mijn pad komt. 

Liefde voor mensen is mijn drijfveer. Tegelijk heb ik moeten ontdekken hoe beperkt mijn eigen liefde is in het licht van Gods liefde voor mij. Puurheid, echtheid en eerlijkheid zijn woorden die ik heb mogen leren op de werkvloer. Ik heb vanaf mijn 18e gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, of te wel; anders begaafde mensen. Zij hebben de gave van ECHT ZIJN! Veel heb ik van hen mogen leren en tegelijk werd dat ook meer en meer mijn verlangen. De angst die er voor mij achter lag was; houden ze nog wel van mij als ik ECHT ben?

Verlangen

Kameleon gedrag, maskers kenmerkten mij, maar dwars door de omstandigheden heen heb ik ze met Gods liefde mogen overwinnen. Ja Hij hield al van mij, Hij houdt van mij en zal altijd van mij blijven houden! En hoe vrij voelt het wanneer je ECHT mag en kan zijn en dwars door alles heen GELIEFD!

Tussendoor heb ik nog jaren gewerkt als ambulant begeleidster en merkte dat er één onderliggende vraag klonk bij de mensen die ik heb mogen begeleiden; “Mag ik er zijn? Ben ik Waardevol (ondanks mijn problemen?)” Hoe gaaf is het wanneer je hen, al samen werkend aan hun problemen, mag meegeven hoe waardevol ze zijn!

Liefde voor pastoraat  maakte dat ik een twee- jarige cursus ging volgen bij Aad van de Sande.
Verlangend naar het meer en meer kennen van Gods vaderhart maakte dat ik de vier-jarige Evangelische Bijbelschool heb mogen volgen.
Verlangend naar meer handvaten maakte dat ik Vrijzijn heb gevolgd van Wilkin van de Kamp.
Verlangend om daadwerkelijk mensen verder te helpen maakte dat ik de training TotalBalance ben gaan volgen van Carianne Ross. Daarin kwam voor mij alles bij elkaar!

Verlangen zet je in beweging, maar kan je ook verlammen wanneer je de weg/mogelijkheden niet ziet.

Vertrouw God dat Hij Zijn weg gaat met jou!
Geef je verlangen een kans!

God werkt zo door verlangens heen en door mijn eigen verlangens serieus te nemen, niet wetend waar het op zou uitlopen, mag ik nu in Zijn liefde jou een hand reiken. Hoe gaaf werkt God!

Pagina's

Adresgegevens

Zeegravensingel 70

8271 KM

IJsselmuiden

Contactgegevens

Anita Klooster

anita.24beloved@gmail.com

0628970871

KVK-nummer: 76480151

Btw-nummer: NL003094306B19

  • Facebook
  • Instagram